Mymoney.dk
Forside
Om Mymoney.dk
Kontakt
FAQ

 

Tilmeld dig her!
Login

username:
password:
 

 

Det er Mymoney.dk's målsætning, at tilbyde danske forbrugere en let overskuelig administration af diverse abonnementsordninger - foreløbig:

  • Telefoni: mobil, fastnet og IP
  • Internet: bredbånd, fibernet, email, o.l.
  • El, gas og varme
  • A-kasse

Der vil løbende blive tilføjet/udbudt flere services...Konceptet består i at sammensætte en optimal økonomisk løsning for kunden, som derved opnår en besparelse, der overstiger udgiften (abonnementet) ved at være tilknyttet servicen.

Mange af nutidens travle forbrugere prioriterer eller magter ikke at sætte sig ind i det samlede udbud af produkter liberaliseringen af konkurrenceloven har skabt.

Derfor vælger de ofte på baggrund af følelser frem for økonomisk rationalitet, eller vælger blot at stille sig tilfredse med deres nuværende løsning, selv om de er klar over, at den ikke er økonomisk optimal.

For de fleste virker produktudbuddet sandsynligvis så uoverskueligt, at de prioriterer at bruge deres tid på andet end at indhente og studere tilbud, for at få den bedste (og billigste) løsning, som efter kort tid i et dynamisk konkurrencepræget marked, sandsynligvis ikke længere er den bedste.Ideen er, at Mymoney.dk for en fast månedlig ydelse påtager sig, at ”administrere” kundens valg af én eller flere af ovennævnte ”leverandører”, således at kunden opnår en besparelse, der overstiger prisen på servicen.

Serviceudbuddet sammensættes via en modulmodel, så kunden kan vælge at ”abonnere” på en enkel service, fx. telefoni, eller eventuelt tage hele ”pakken” med alle services inkluderet.
Der opnås rabat ved tegning af flere services/moduler.

 

Mymoney.dk ejes og drives af IT-virksomheden PcU.

Mymoney.dk